Verde de muștar de inspirație asiatică

Verdele de muștar de inspirație asiatică ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. O porție conține 30 de calorii, 1 g de proteine și 2 g de grăsimi. Această rețetă servește 4 și costă 18 cenți per porție. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de usturoi, semințe de susan, sake și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Verdețuri de muștar picant cu tăiței asiatici, Salată de verdeață de muștar cu carne de porc și pere asiatică și ce să faceți cu verdeața de muștar și o supă de pui quinoa cu verdeață de muștar și turmeric.
Instrucțiuni
Puneți semințele de susan într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți și amestecați constant până când semințele sunt prăjite într-un maro auriu și fac un trosnet continuu, 1 până la 2 minute.
Transferați imediat semințele într-un bol pentru a opri procesul de gătire. Pune semințele deoparte.
Pune ulei de susan în tigaia fierbinte și încălziți până când începe să fumeze (acest lucru ar trebui să se întâmple foarte repede).
Puneți verdeața de muștar în uleiul fierbinte și turnați apă. Cu o spatulă, se aruncă ușor verdeața până se ofilesc și se reduc din cantitate, aproximativ 2 minute.
Amestecați usturoiul, sosul de soia, oțetul de vin de orez, sakeul și zahărul.
Aduceți amestecul la fierbere, amestecați până când zahărul s-a dizolvat și acoperiți tigaia. Reduceți căldura la fiert și gătiți până când verdeața este fragedă, 10 până la 15 minute. Dacă se dorește un sos mai gros, îndepărtați verdeața cu o lingură cu fantă și gătiți lichidul până la grosimea dorită; puneți verdeața în tigaie, adăugați sucurile în tigaie și stropiți cu semințe de susan prăjite.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Asiatică în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Iron Horse Wedding Cuvee]()
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.