Verbena cu lămâie și gel de fructe de vară Corroide
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 8 și costă $1.93 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați fructe de vară, cum ar fi fructe de pădure și nectarine, suc de lămâie, frunze de verbena cu lămâie sprigs plus și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați "I Heart Summer" Plăcintă Cu Verbena Cu Căpșuni Și Lămâie, Fructe în sirop de lămâie-Verbena, și Salată de fructe prăjite cu Verbena de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați crenguțele de verbena în mâini pentru a zdrobi frunzele și tulpinile, apoi combinați crenguțele cu vin și 3/4 cană de zahăr într-o cratiță medie grea. Se aduce la fierbere, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi se fierbe 1 minut.
Se ia de pe foc și se lasă abrupt, acoperit, 1 oră.
În timp ce amestecul de verbena se înmoaie, măcinați fin frunzele de verbena cu restul de 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie sau într-o râșniță electrică de cafea/condimente. Aruncați ușor fructele cu zahăr verbena și 2 linguri suc de lămâie într-un castron.
Lăsați să stea în timp ce siropul de verbena termină de înmuiat.
Presărați gelatina peste apă și lăsați să se înmoaie 1 minut. Între timp, reîncălziți siropul de verbena până când este fierbinte, apoi amestecați amestecul de gelatină până se dizolvă. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron. Se amestecă fructele macerate cu sucuri și restul de 2 linguri de suc de lămâie. Se răcește într-o baie de gheață, amestecând ocazional, până se răcește și se îngroașă (textura albușurilor crude), dar nu se fixează, 8 până la 10 minute.
Tigaie de copt foarte ușor cu ulei vegetal (nu este necesar dacă tigaia este antiaderentă sau dacă folosiți pahare individuale).
Se toarnă gelul corkule în tava de copt și se răcește la frigider până se fixează, cel puțin 3 ore.
Pentru a se desface, înmuiați tigaia într-o tigaie mai mare cu apă fierbinte 5 până la 10 secunde pentru a slăbi. Răsturnați pe o farfurie de servire (nu desfaceți dacă utilizați pahare individuale).
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de servire.
Gelul corkule poate fi răcit până la 3 zile (înainte de a se desface).