Verbena Cu Lămâie-Tort De Pâine Cu Nucă

Verbena Cu Lămâie-Tort De Pâine Cu Nucă
Lemon Verbena-nuc Pâine Tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 243 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie, Pâine De Ceai Cu Lămâie-Nucă, și Tort De Pâine Cu Smochine Și Nuci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, turnați 1/2 cană de apă clocotită peste pliculețele de ceai într-un bol; abrupt 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți și aruncați pungile de ceai; ceai rece la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
4
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
7
Adăugați zahăr granulat și zahăr brun; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
8
Adăugați ceai preparat, sos de mere și ulei de canola; bate până se omogenizează bine. Adăugați treptat amestecul de făină; bate doar până se umezește. Îndoiți nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
Ceai PreparatCeai Preparat
Ulei De CanolaUlei De Canola
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Se toarnă aluatul într-o tigaie de pâine de 8 x 4 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
10
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și coaja într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Adăugați suc, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Stropiți glazura peste tort; lăsați să stea până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista