Venison Italian-sandvișuri cu cârnați cu ardei și ceapă
Sandvișurile italiene cu cârnați cu ardei și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 854 calorii, 47G de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, brânză provolone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Skillet cârnați italieni, ardei și ceapă, Cârnați italieni la grătar cu ardei, ceapă și Rucola, și Cârnați italieni la grătar cu ardei dulci și acri și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele într-un castron mare și amestecați cu mâinile până se combină uniform. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până când aromele se amestecă, cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.Pentru sandviș: când cârnații au terminat de marinat, încălziți uleiul măsurat într-o tigaie mare la foc mediu-mic până la sclipire.
Adăugați ardeii, ceapa, usturoiul și fulgii de ardei roșu. Se condimentează cu sare și piper și se gătește, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Acoperiți cu un capac etanș pentru a vă menține cald și lăsați-l deoparte în timp ce gătiți chiftelele de cârnați.Împărțiți cârnații de vânat în 6 porții egale. Formați fiecare porție într-o chiflă subțire, dreptunghiulară, puțin mai mare decât rulourile hoagie; pus deoparte.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la mediu (aproximativ 350 de grade F până la 450 de grade F). Când grătarul este gata, folosiți clești pentru a freca tigaia sau grătarul cu mai multe straturi de prosoape de hârtie înmuiate în ulei de măsline.
Așezați chiftelele de cârnați pe grătar, acoperiți grătarul și gătiți chiftelele netulburate (nu apăsați pe ele) până când apar urme de grătar pe fund, aproximativ 2 până la 3 minute. Folosind o spatulă, răsturnați prăjiturile și împărțiți brânza între ele. Acoperiți grătarul și continuați să gătiți până când brânza este topită și chiftelele sunt doar ușor roz în centru pentru mediu (aproximativ 140 de litri F până la 145 de litri F pe un termometru cu citire instantanee), cu aproximativ 2 minute mai mult.
Scoateți pe o farfurie curată și lăsați să se odihnească într-un loc cald sau cort liber cu folie. Între timp, prăjiți rulourile.Când rulourile sunt gata, așezați 1 patty pe fiecare rulou, împărțiți uniform amestecul de ceapă-ardei peste chiftele și serviți.