Venison cu sos de vin de afine
Venison cu sos de afine-vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 372 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.97 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de jeleu de mere, piper măcinat grosier, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Vânat Cu Cereale Alac Și Sos De Vin Roșu, Negustorul de cotlete de vânat cu sos de ciuperci de vin roșu și terci de Bulgur, și Sos De Afine De Vin Roșu.
Instrucțiuni
Se amestecă vinul și muștarul până se omogenizează bine.
Așezați vânatul într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă sau într-un vas de sticlă sau plastic superficial.
Se toarnă amestecul de vin peste vânat; întoarceți vânatul pentru a acoperi cu amestec de vin. Sigilați punga sau acoperiți vasul și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 4 ore, întorcând ocazional vânatul.
Scoateți carnea de vânat din marinată; rezervați marinada.
Presărați carne de vânat cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vanat in ulei aproximativ 4 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Adăugați bulion în tigaie; reduceți focul la minim. Acoperiți și gătiți aproximativ 10 minute, întorcând vânatul o dată, până când vânatul este fraged și dorit. (Nu gătiți prea mult sau vânatul va deveni dur.)
Scoateți carnea de vânat din tigaie; păstrați cald. Se amestecă marinada în tigaie.
Se încălzește până la fierbere, răzuind orice bucăți de pe fundul tigaiei; reduceți căldura la mediu. Gatiti aproximativ 5 minute pana cand amestecul este usor redus. Se amestecă afine, jeleu, unt și ceapă. Gatiti 1-2 minute, amestecand ocazional, pana cand untul se topeste si amestecul este fierbinte.
Serviți sosul cu carne de vânat.