Veloute de pui cu ceapă perlată și mazăre
Veloute de pui cu ceapă perlată și mazăre este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 381 calorii. Pentru $ 7.7 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, piper, stoc de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Mazăre Și Ceapă De Perle, Mazăre cu unt și ceapă perlată, și Cartofi, Mazăre Și Ceapă Perlată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Creați o gastrică combinând oțetul și zahărul într-o cratiță; se fierbe până se reduce la 1/4 din volum.
Se toarnă bulionul de pui; se fierbe din nou până se reduce la jumătate pentru a condensa aroma. Buzz în foie gras folosind un blender portabil. Sosul se va îngroșa. Îndoiți ceapa și mazărea perlată. Condimentează cu piper negru proaspăt crăpat, garnisește cu pătrunjel.