Veloute de pui cu ceapă perlată și mazăre este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 381 calorii. Pentru $ 7.7 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, piper, stoc de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Mazăre Și Ceapă De Perle, Mazăre cu unt și ceapă perlată, și Cartofi, Mazăre Și Ceapă Perlată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Creați o gastrică combinând oțetul și zahărul într-o cratiță; se fierbe până se reduce la 1/4 din volum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă bulionul de pui; se fierbe din nou până se reduce la jumătate pentru a condensa aroma. Buzz în foie gras folosind un blender portabil. Sosul se va îngroșa. Îndoiți ceapa și mazărea perlată. Condimentează cu piper negru proaspăt crăpat, garnisește cu pătrunjel.