Veggie Mini Burger Pita cu sos de iaurt de castraveți
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți acasă Veggie Mini Burger Pita cu sos de iaurt de castraveți. Această rețetă face 4 porții cu 331 de calorii, 16 g de proteine și 7 g de grăsime fiecare. Pentru 1,39 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este pe placul a 6 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, piper, pesmet de panko și pudră de chili. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Cu un scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ chiftele de curcan buzunare de pita cu sos de iaurt de castraveți, sandvișuri pita grecești de pui și castraveți cu sos de iaurt și sandvișuri calde de pita grecești cu curcan și sos de iaurt de castraveți.
Instrucțiuni
1
Pentru mini burgeri cu legume: Aduceți 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Iute, Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Iaurt Grecesc Degresat
2
Adăugați quinoa, acoperiți și reduceți focul la mic. Gatiti pana se absoarbe apa, 15 pana la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Pita Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
3
Scoateți quinoa din cratiță și întindeți-o pe o tavă de copt. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Orz Alb Perlat
4
Puneți jumătate din cutia de cannellini în vasul unui robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se adaugă 1/4 cană de quinoa fiartă (se păstrează restul pentru altă dată), piureul de cannellini, restul de cannellini întregi, porumb, panko, coriandru, sare, praf de chili, chimen, usturoi, piper și suc de lămâie într-un castron mare. .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Quinoa Gătită
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se amestecă până când amestecul se îmbină. Formați 8 chifle mici, de aproximativ 2 uncii fiecare. Dați chiftelele la frigider timp de 15 minute pentru a se întări.
7
Încinge uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Gatiti chiftelele pana devin maro auriu, 5 pana la 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
1
Puneți 2 chifteluțe în fiecare pita, deasupra cu o praf de sos de iaurt cu castraveți, puțină salată verde și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
2
Serviți în timp ce sunteți pe mașina eliptică.
3
Amestecați castraveții, iaurtul, sucul de lămâie, tahini, zahărul, usturoiul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De Marar
Usturoi Goya®
Tahini
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie