Veggie cârnați popovers
Veggie cârnați popovers este un lacto ovo vegetarian felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 1,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 572 calorii. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de făină, ouă, cârnați vegetarieni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Mic dejun Popovers cu cârnați italieni, Cârnați Veggie Grill, și Veggie Cârnați Straturi.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Cerneti faina si un praf de sare intr-un bol mare. Faceți o fântână în centru și spargeți ouăle. Amestecați treptat ouăle cu făina, apoi adăugați încet laptele până când aveți un aluat neted și subțire. Acoperiți și răciți timp de 30 de minute.
Stropiți uleiul de măsline în 8 godeuri dintr-o formă de brioșă.
Se încălzește la cuptor timp de 5 minute sau până când uleiul fumează fierbinte. Condimentați aluatul după gust, apoi turnați cu grijă pe uleiul fierbinte.
Presărați cârnații și bucățile de piper și reveniți la cuptor pentru 25-30 de minute până când au crescut și au devenit aurii. Poate fi înghețat în această etapă timp de până la 1 lună. Pentru a găti din congelat, acoperiți bine cu folie și reîncălziți la 200C/ventilator 180C/gaz 6 timp de 20-25 de minute până când se încălzește.
Se servește cu sos de fasole (rețeta de mai jos).