Tourtiere Vegetarian ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 248 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de boabe de piper proaspăt crăpate, frunze sărate de vară, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tourtiere Cifre De Afaceri, Tourti Zimbru du Shack, și Plăcintă Cu Carne (Tourtiere) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă bulionul de legume într-o cratiță și se fierbe la foc mare. Măsurați proteinele vegetale texturate și fulgii de legume într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă bulionul care fierbe peste proteinele vegetale texturate și fulgii vegetali; înmuiați timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați ciupercile și ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă amestecul de proteine vegetale texturate și fulgi de legume cu ciuperca și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se toarnă berea în tigaie cu amestecul de legume; se ia de pe foc și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Bateți oul și laptele împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Tapetați o farfurie adâncă cu o rundă de patiserie pregătită.
9
Se toarnă amestecul de legume în coaja de patiserie. Pregătiți patiseria superioară tăind o gaură de 2 până la 3 inci în centrul rundei folosind un cuțit sau un tăietor decorativ pentru prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Umeziți marginile rundei de jos cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Așezați runda superioară de patiserie pregătită deasupra umpluturii de carne, apăsând în jurul marginilor și sertizând pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Ungeți blatul de patiserie cu amestecul de ouă și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 450 grade F (230 grade C) timp de 15 minute. Coborâți temperatura cuptorului la 375 grade F (190 grade C) și continuați să coaceți până când crusta se rumeneste, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat