Vegetarian Chipotle Nachos

Rețeta vegetariană Chipotle nachos este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 446 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, smântână, ardei iute chipotle în sos adobo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până crumbles fara carne ai putea urma acest curs principal cu Apple Scorțișoară Crumble ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Nachos vegetarieni cu cartofi dulci Chipotle, Tigaie Vegetariană Nachos, și Vegetarian "Cheeseburger" Nachos # BeyondMeat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ardeiul gras, ceapa tocată și se sfărâmă; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Scoateți 1 chile și 1 lingură de sos din cutie; rezervați ardeii iute și sosul rămas pentru o altă utilizare. Tăiați chile; adăugați chile, sos, fasole și roșii în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă coriandru. Aranjați 1 1/3 cesti de chipsuri pe fiecare din cele 6 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 cană amestec de fasole, 1/3 cană salată verde, aproximativ 2 1/2 linguri avocado, 2 linguri ceapă, 2 linguri brânză și 1 lingură smântână.