Vegetarian
Vegetarianul este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 82 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de roșii, verdeață, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum 40 Vinete Vegetariene Încântătoare (Vinete Vegetariene), Ceviche Vegetarian Care Arată Nu Atât De Vegetarian, și Ceviche Vegetarian Care Arată Nu Atât De Vegetarian.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o oală mare la foc mediu, încălziți uleiul și untul.
Călește ceapa până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute, apoi adaugă fulgii de ardei roșu și usturoiul, gătește încă un minut.
Adăugați verdeață și gătiți încă un minut.
Adăugați bulionul de legume, acoperiți și aduceți la foc mic. Gatiti pana cand verdeturile sunt fragede, aproximativ 40 de minute.
Adăugați roșiile și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat.