Vegan Taco Chili

Vegan Taco Chili
Vegan Taco Chili ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,03 USD pe porție. O porție conține 189 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână porumb, usturoi, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Ultimate Green Taco împachetează cu carne de Taco cu linte-nuc (Vegan + fără Gluten), Vegan Taco Noapte, și Supă De Taco Vegană.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Sotati ciupercile, usturoiul, ceapa si telina pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Transferați-le într-o oală de stoc sau într-un aragaz lent. Se amestecă sosul de roșii, pasta de roșii, fasolea și porumbul în stil Mexican. Gatiti cel putin o ora pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos De RoșiiSos De Roșii
FasoleFasole
StocStoc
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista