Vegan: sandviș de vinete prăjite cu maioneză de vinete

Vegan: sandviș de vinete prăjite cu maioneză de vinete
Vegan: sandvișul de vinete prăjite cu maioneză de vinete este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 1429 calorii, 29G de proteine, și 81G de grăsime fiecare. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 656 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, roșii conservate, muștar de cereale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sandwich Mexican cu vinete prăjite (Tortas Vegan și Pambazos), Sandwich Cu Vinete, și Sandwich Cu Vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru maioneza de vinete: Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați o vinetă pe jumătate pe lungime. Înveliți o jumătate cu 1 linguriță de ulei, înfășurați bine în folie și prăjiți până se înmoaie complet, aproximativ 1 oră (puneți deoparte 1 1/2 vinete). Odată fragedă, răzuiește carnea din vinetele prăjite și aruncă pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Așezați carnea într-o ceașcă care se potrivește doar în jurul capului unui blender de imersie.
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
4
Adăugați usturoi, suc de lămâie și muștar. Adăugați cu grijă uleiul rămas, astfel încât să plutească deasupra vinetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
5
Așezați capul blenderului de imersie pe fundul cupei și porniți-l. Trageți-l încet din borcan formând o emulsie groasă și cremoasă pe măsură ce mergeți. Condimentează după gust cu sare și pune deoparte maioneza de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
EmulsiiEmulsii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
6
Pentru sos: în timp ce vinetele se prăjesc, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Adăugați usturoiul, ardeiul roșu și oregano și gătiți, amestecând constant, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Adăugați roșiile și sucul lor. Zdrobiți roșiile cu un tocător de cartofi, un tel rigid sau un blender manual. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește până la gros și bogat, aproximativ 45 de minute. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Pentru vinetele prăjite: feliați 1 1/2 vinete rămase subțire pe lungime în aproximativ 16 felii. Se condimentează cu sare și se lasă să se odihnească timp de 20 de minute. Ștergeți ferm cu prosoape de hârtie pentru a comprima și îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
10
Combinați făina și apa, adăugând mai multă făină sau apă, după cum este necesar, pentru a obține un amestec despre consistența aluatului gros de clătite. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Adăugați pesmet pe o farfurie de plăcintă superficială. Pâineți feliile de vinete pe rând, scufundându-le în amestec de făină, ștergând excesul de partea laterală a bolului și transferându-le în firimituri. Apăsați ferm firimiturile pe vinete, astfel încât să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Încălziți uleiul într-un wok mare sau într-un cuptor olandez la 400 F, măsurat pe un termometru cu citire instantanee. Prăjiți feliile de vinete în două-trei loturi, întorcându-se ocazional până se rumenesc și crocante pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
13
Transferați feliile fierte pe o farfurie mare tapetată cu prosoape de hârtie și condimentați cu sare imediat ce ies din friteuză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
14
Pentru asamblare: feliați pâinea în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
15
Întindeți niște maioneză de vinete pe jumătatea inferioară a fiecărui sandviș și deasupra cu felii de vinete (folosiți jumătate din felii împărțite uniform între cele patru sandvișuri). Se acoperă cu jumătate din sosul de roșii, folosind o lingură pentru a se întinde uniform. Se acoperă cu mai multă maioneză de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
16
Adăugați un al doilea strat de vinete prăjite și un al doilea strat de sos de roșii. Finalizați cu mai multă maioneză de vinete și închideți sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
17
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții2
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista