Vegan: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (tocană spaniolă de năut și spanac cu ghimbir)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Vegan: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (tocană spaniolă de năut și spanac cu ghimbir). O porție conține 795 calorii, 33g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,86 USD pe porție. 1533 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, fasole garbanzo, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este spectaculos. Încercați Spanac Spaniol Și Tocană De Năut Cu Ouă Prăjite, Năut și Cod spaniol (Garbanzos Con Bacalao), și Sopa De Garbanzos - Supă De Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți roșiile într-o strecurătoare metalică așezată peste un castron mediu.
Transferați lichidul și jumătate de roșii într-un blender împreună cu ghimbirul. Se amestecă la viteză mare până se curăță complet. Pune deoparte. Tăiați aproximativ roșiile decojite rămase și lăsați-le deoparte separat.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare cu față dreaptă, la foc mare, până când strălucește.
Adăugați ceapa, usturoiul și boiaua și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie și se rumenesc foarte ușor.
Adăugați piure de roșii-ghimbir (ar trebui să înceapă imediat să fiarbă) și amestecați pentru a combina.
Adăugați spanac câte o mână, permițând fiecărei mâini să se ofilească înainte de a adăuga următoarea. Reduceți căldura la mediu și lăsați amestecul de spanac să fiarbă, amestecând ocazional, până când spanacul este complet fraged, aproximativ 10 minute.
Adăugați roșiile tocate, fasolea garbanzo (cu lichidul lor) frunzele de dafin și sosul de soia și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă într-o tocană groasă, aproximativ 30 de minute în total.
Condimentează după gust cu sare kosher și servește imediat, stropind cu ulei de măsline extravirgin și câteva picături de oțet de sherry.