Vegan: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (tocană spaniolă de năut și spanac cu ghimbir)

Vegan: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (tocană spaniolă de năut și spanac cu ghimbir)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Vegan: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (tocană spaniolă de năut și spanac cu ghimbir). O porție conține 795 calorii, 33g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 3,86 USD pe porție. 1533 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, fasole garbanzo, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este spectaculos. Încercați Spanac Spaniol Și Tocană De Năut Cu Ouă Prăjite, Năut și Cod spaniol (Garbanzos Con Bacalao), și Sopa De Garbanzos - Supă De Năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți roșiile într-o strecurătoare metalică așezată peste un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați lichidul și jumătate de roșii într-un blender împreună cu ghimbirul. Se amestecă la viteză mare până se curăță complet. Pune deoparte. Tăiați aproximativ roșiile decojite rămase și lăsați-le deoparte separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii întregiConserve De Roșii întregi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare cu față dreaptă, la foc mare, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați ceapa, usturoiul și boiaua și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie și se rumenesc foarte ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați piure de roșii-ghimbir (ar trebui să înceapă imediat să fiarbă) și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De GhimbirPiure De Ghimbir
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6
Adăugați spanac câte o mână, permițând fiecărei mâini să se ofilească înainte de a adăuga următoarea. Reduceți căldura la mediu și lăsați amestecul de spanac să fiarbă, amestecând ocazional, până când spanacul este complet fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
7
Adăugați roșiile tocate, fasolea garbanzo (cu lichidul lor) frunzele de dafin și sosul de soia și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă într-o tocană groasă, aproximativ 30 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Condimentează după gust cu sare kosher și servește imediat, stropind cu ulei de măsline extravirgin și câteva picături de oțet de sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Oțet De SherryOțet De Sherry
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista