Vegan: fulgi de ovăz prăjiți cu sirop de arțar, afine și zmeură

Vegan: fulgi de ovăz prăjiți cu sirop de arțar, afine și zmeură ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 209 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, afine și zmeură, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 545 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Piersici și cremă de nucă de cocos fulgi de ovăz Bananan la cuptor cu sirop de arțar de piersici (vegan, fără gluten), Mămăligă crocantă cu smochine proaspete, zmeură și sirop de arțar, și Pere cu sirop de arțar, nuci pecan și afine - cuptor cu microunde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți ovăzul într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând și aruncând constant până se rumenesc pal și se dezvoltă o aromă de nuci, aproximativ 3 minute.
Adăugați apă, fructe de pădure, zahăr și sare. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce la foc mic.
Gatiti, amestecand ocazional pana cand fulgii de ovaz sunt fierti si fructele de padure s-au inmuiat, aproximativ 20 de minute in total. Zdrobiți ușor fructele de pădure cu spatele unei linguri de lemn în timp ce gătesc pentru a le rupe.
Serviți imediat, stropind cu sirop de arțar la masă.