Vegan Frito Pie
Această rețetă servește 1 și costă 4,07 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 805 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 651 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oțet distilat, apă, vegan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Frito - O, Doamne! Plăcinta Ta De Bază Frito, Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Frito Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, apa, zahărul și sarea într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare.
Se adaugă jalapele și ceapa roșie. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa s-a inmuiat usor si este translucida, iar jalape arkulos a devenit verde murdar, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Deschideți cu grijă partea din față a sacului Frito cu un cuțit sau foarfece de bucătărie și trageți părțile laterale.
Așezați punga cu deschiderea orientată în sus într-un castron.
Adăugați jumătate de chili și amestecați pentru a combina. Se acoperă cu chili rămas.
Garnisiți cu ceapă murată și inele jalapeincroumro, avocado feliat, coriandru și scallions, dacă doriți. Se lasă să stea până se înmoaie la textura dorită și se mănâncă cu pană de var (dacă se dorește).