Această rețetă servește 1 și costă 4,07 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 805 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 651 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oțet distilat, apă, vegan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Frito - O, Doamne! Plăcinta Ta De Bază Frito, Pumpkin Pie Crumb Bars (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Frito Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați oțetul, apa, zahărul și sarea într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se adaugă jalapele și ceapa roșie. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa s-a inmuiat usor si este translucida, iar jalape arkulos a devenit verde murdar, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Deschideți cu grijă partea din față a sacului Frito cu un cuțit sau foarfece de bucătărie și trageți părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați punga cu deschiderea orientată în sus într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați jumătate de chili și amestecați pentru a combina. Se acoperă cu chili rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
7
Garnisiți cu ceapă murată și inele jalapeincroumro, avocado feliat, coriandru și scallions, dacă doriți. Se lasă să stea până se înmoaie la textura dorită și se mănâncă cu pană de var (dacă se dorește).