Vegan: Chilaquiles cu Pepitas, porumb carbonizat și fasole neagră

Vegan: Chilaquiles cu Pepitas, porumb carbonizat și fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 703 calorii, 16g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2173 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați avocado, ardei jalape, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Încercați Guacamole cu porumb carbonizat, fasole neagră și Scallions, Brânză, fasole neagră și cartofi dulci umpluți cu porumb cu cremă de Avocado (vegan, fără gluten), și Bacon, fasole și ouă în stil Texas: Chilaquiles de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Așezați tomatillos, usturoi, ceapă și piper pe o foaie de copt cu margini grele căptușită cu folie. Se fierbe fără să se miște până se carbonizează bine pe partea superioară, aproximativ 15 minute. Întoarceți legumele cu o spatulă și continuați să fierbeți până când sunt bine carbonizate și complet înmuiate, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Transferați legumele într-un robot de bucătărie și procesați până se curăță aproximativ. Condimentează salsa verde după gust cu sare kosher și dă deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mare până la fumat.
Adăugați sâmburi de porumb, aruncați pentru a acoperi și gătiți fără să vă mișcați până când sunt carbonizați pe o parte. Aruncați și continuați să gătiți, aruncând ocazional până când este bine carbonizat peste tot, aproximativ 6 minute în total. Se condimentează după gust cu sare kosher și se transferă într-un castron mic.
Încălziți 1 1/2 căni de salsa verde și 1 cană de apă într-o cratiță mare până la fierbere.
Adăugați chipsuri de tortilla și pliați cu o spatulă de cauciuc până când toate chipsurile sunt acoperite.
Transferați chipsurile într-un vas mare de servire sau farfurii individuale de servire. Se acoperă cu porumb carbonizat, fasole neagră, felii de avocado, ceapă feliată, coriandru tocat și semințe de dovleac prăjite.
Serviți imediat cu o parte de fasole vegană prăjită, dacă doriți.