Vegan: cartofi crocanti, ceapa si ciuperci R. C. R. R.:

Vegan: cartofi crocanți, ceapă și ciuperci R Rincrusti ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 107 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1941 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Afumate Vegane Crocante "Bacon", Caserola crocantă de ceapă-fasole verde-ciuperci, și Cremă vegană de supă de ciuperci cu chipsuri Shiitake crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți cartofii pe o farfurie mare pentru microunde și cuptorul cu microunde la foc mare până când este fierbinte până la capăt și se înmoaie, dar încă ușor crocant, aproximativ 5 minute.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o fontă bine condimentată de 10 inci sau o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ceapa și ciupercile și gătiți, amestecând și aruncând ocazional, până se înmoaie și începând să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Adăugați usturoiul și cimbru și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați într-un castron mic și ștergeți tigaia.
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie la foc medum până la sclipire.
Adăugați jumătate de cartofi și apăsați în partea de jos a tigaiei cu o spatulă de cauciuc. Se condimentează cu sare și piper.
Întindeți amestecul de ceapă/ciuperci uniform peste cartofi și acoperiți cu cartofii rămași. Apăsați în jos într-o formă uniformă a discului folosind o spatulă de cauciuc. Se condimentează cu sare și piper.
Gatiti, rotind si scuturand tigaia ocazional pana se rumeneste profund si crocant pe prima parte, aproximativ 7 minute. Glisați cu atenție r8sti pe o placă mare. Puneți o altă placă deasupra ei cu susul în jos, prindeți marginile și inversați totul, astfel încât rincrusti să fie acum gătit cu fața în sus.
Se încălzește restul de două linguri de ulei în tigaie și glisați înapoi în R. Continuați să gătiți, învârtiți și agitați tigaia ocazional până când se rumenesc adânc și crocant pe a doua parte, cu aproximativ 7 minute mai mult. Slide r8sti la o placă de tăiere.
Se serveste imediat cu o parte de vegan a corkuloli.