Vasile Panna Cotta

Vasile Panna Cotta
Rețeta Panna Cotta de busuioc ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 8 ore. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 264 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Serious Eats are 41 de fani. Mergeți la magazin și ridicați gelatină pudră, lapte de unt, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mure-Busuioc Panna Cotta, Gatiti cartea: busuioc proaspat Panna Cotta, și mango panna cotta , cum se face vegetarian mango panna cotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă smântâna grea într-o cratiță medie. Răzuiește toate semințele din fasolea de vanilie și adaugă-le în cratiță împreună cu fasolea, zahărul, busuiocul, coaja de lămâie și sarea. Gatiti la foc mediu pana la fierbere, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scoateți tigaia de pe foc, acoperiți și lăsați deoparte cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-un castron mic, presărați gelatina peste 4 lingurițe de apă și lăsați-o deoparte să se înmoaie și să înflorească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Pescuiți fasolea de vanilie, răzuind orice cremă și semințe rămase înapoi în amestec și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
La foc mediu, aduceți amestecul de cremă înapoi la doar un foc mic
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
6
Glisați tigaia de pe foc, adăugați gelatina înmuiată și amestecați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Turnați crema printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron curat, apăsând pe busuioc și coajă pentru a vă asigura că obțineți toată aroma de la ele. Aruncați busuiocul și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Adăugați Zara în amestecul de smântână și amestecați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
9
Se toarnă crema în 6 pahare mici cu pietre drepte (aproximativ 6 uncii fiecare, genul pe care l-ați folosi pentru un bourbon bun). Acoperiți paharele cu folie de plastic și dați-le la frigider timp de cel puțin 8 ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Pentru a servi, lingurați fructele de pădure deasupra panna cotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista