Vase de salată cu sfeclă roșie și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați oale de salată de sfeclă și mere. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 165 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sfeclă roșie, oțet de vin, bețișoare de țelină și ulei de nucă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de sfeclă roșie, măr și freekeh, Salată De Sfeclă Roșie, Dovlecei Și Mere, și Salată De Sfeclă Roșie, Măr Roșu Și Năsturel.
Instrucțiuni
Puneți sfecla roșie, merele, țelina, nucile și pătrunjelul într-un bol.
Bateți împreună uleiul de nucă, oțetul și puțin condiment, turnați peste salata de sfeclă roșie și amestecați bine. Împărțiți între pahare mici sau cești de ceai și răciți până când sunt gata de servit. Poate fi făcută până la 3 ore înainte.