Varza și porumbul cu coriandru și pansament portocaliu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 166 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână concentrat de suc de portocale, amestec de salată de varză, oțet de orez nesezonat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 57%. Varză Și Porumb Cu Sos De Coriandru Și Portocale, Salată picantă de varză Napa cu pansament de coriandru, și Varză Savoy Și Salată Radicchio Cu Sos De Portocale De Sânge sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Bateți concentratul de suc de portocale, oțetul de orez și uleiul de canola într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper. Îmbrăcămintea înainte poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Sare și Piper
Oțet De Orez
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Combinați amestecul de slaw, sâmburi de porumb, morcovi, fâșii de ardei gras roșu, ceapă verde feliată și coriandru tocat într-un castron mare. Aruncați cu suficient pansament pentru a acoperi. Condimentează slaw după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Sare și Piper
Boabe De Porumb
Ceapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați să stea 15 minute pentru ca aromele să se amestece. Aruncați din nou și serviți.