Varză și paie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați varza și paiele. Această rețetă face 6 porții cu 613 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână varză savuroasă, usturoi, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză Și Paie, Varză Napa cu creveți uscați (și ciuperci de paie), și Rețetă de cartofi de paie (cartofi de paie de rozmarin din aprilie cu Lem.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți-o.
Adăugați cartofi și gătiți 7 minute.
Adăugați pastele și gătiți 2 minute, apoi amestecați varza și gătiți 5 minute mai mult.
În timp ce cartofii și pastele se gătesc, topiți untul într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu și adăugați usturoi și 6 frunze întregi de salvie. Gatiti 3 pana la 4 minute; scoateți usturoiul și frunzele întregi (rezervați frunzele pentru ganish), apoi adăugați frunzele feliate și ardeiul negru. Chiar înainte de a scurge pastele și varza, adăugați 2 oale de apă de gătit cu amidon în tigaie.
Scurgeți cartofii, pastele și varza și adăugați-le în unt și salvie. Aruncați pentru a combina cu unt de salvie, adăugând multă brânză în timp ce lucrați. Aruncați 1 până la 2 minute pentru a forma un strat de unt brânzos pe paste și varză, apoi reglați sarea și serviți. Folosiți frunze întregi rezervate pentru a garnisi pastele.