Varză și paie

Varză și paie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați varza și paiele. Această rețetă face 6 porții cu 613 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână varză savuroasă, usturoi, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză Și Paie, Varză Napa cu creveți uscați (și ciuperci de paie), și Rețetă de cartofi de paie (cartofi de paie de rozmarin din aprilie cu Lem.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cartofi și gătiți 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Adăugați pastele și gătiți 2 minute, apoi amestecați varza și gătiți 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
În timp ce cartofii și pastele se gătesc, topiți untul într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu și adăugați usturoi și 6 frunze întregi de salvie. Gatiti 3 pana la 4 minute; scoateți usturoiul și frunzele întregi (rezervați frunzele pentru ganish), apoi adăugați frunzele feliate și ardeiul negru. Chiar înainte de a scurge pastele și varza, adăugați 2 oale de apă de gătit cu amidon în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
PolonicPolonic
5
Scurgeți cartofii, pastele și varza și adăugați-le în unt și salvie. Aruncați pentru a combina cu unt de salvie, adăugând multă brânză în timp ce lucrați. Aruncați 1 până la 2 minute pentru a forma un strat de unt brânzos pe paste și varză, apoi reglați sarea și serviți. Folosiți frunze întregi rezervate pentru a garnisi pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista