Varză și mere sotate
Sauteed varză și mere este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 121 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți oțet de cidru de mere splash, măr Granny smith, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Varza Rosie Sotata Cu Mere, Saut varza si mere, și Varza Savuroasa Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă și se taie varza în felii subțiri. Se taie obrajii de pe mere și se taie în pene subțiri.
Într-o tigaie mare, adăugați untul și topiți la foc mediu.
Se adaugă varza, merele, feniculul și sarea și piperul, după gust, și se sotează până când varza se înmoaie și se ofilește aproximativ 20 de minute. Degajează cu vin roșu și amestecă într-un strop de oțet de cidru.
Transferați într-un castron de servire și serviți.