Kale fiert peste crupe de brânză la cuptor este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 263 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de oțet balsamic, sare, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coji coapte cu Camembert, Kale fiert cu cidru și pesmet, Crupe De Brânză La Cuptor, și Crupe De Brânză La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți bulionul și apa la fiert într-o cratiță medie. Se amestecă încet grits și 1/2 linguriță piper; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Îndepărtați grăsimile de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit
4
Combinați laptele și ouăle într-un castron mic, amestecând cu un bici; se amestecă în grâu cu bici. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Frecați o caserolă de 2 litri cu părțile tăiate de cățel de usturoi înjumătățit; turnați crupe în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Uncii Cheddar Mărunțit
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Coaceți la 375 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire (amestecul va fi dens și puddingca atunci când este setat).
8
În timp ce grătarul se coace, aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați kale; reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
10
Scoateți varza din tigaie; scurgeți și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați ulei de măsline, ceapă, usturoi tocat și sare în tigaie; sotati 2 minute sau până când ceapa este translucidă. Întoarceți kale la tigaie și sotati 10 minute sau până când verdele sunt fragede. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de piper și oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Verzii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Serviți verdele peste grâu; se presară cu brânză de capră.
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.