Varză Întreagă Umplută

Varză Întreagă Umplută
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza întreagă umplută. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 527 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 2,8 USD pe porție. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, pesmet, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Rulouri De Varză / Golabki / Varză Umplută, Varză Întreagă Umplută, și Varză Umplută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa, șalota, prazul, morcovii, țelina, cimbru și usturoiul și condimentați după gust cu sare și piper. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt moi și abia încep să se coloreze, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Între timp, combinați pesmetul și iaurtul într-un castron mare. Când legumele sunt gata, răzuiește-le și orice sucuri în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați carnea de vită, vițelul, șunca, cârnații, ficatul (dacă se folosește), mătgul, ouăle, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Folosind o lingură de lemn sau, mai bine, mâinile, amestecați amestecul până se omogenizează bine. (Ar trebui să aveți aproximativ 8 căni de umplere.) Se prăjește un mic patty, gustați și ajustați condimentele. Puneți deoparte la frigider în timp ce pregătiți varza. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chard ElvețianChard Elvețian
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Tăiați un cerc unghiular în jurul miezului varzei și îndepărtați miezul. Aruncați orice frunze exterioare care sunt rumenite sau deteriorate. Îndepărtați frunzele pe rând până ajungeți la inimă. Aruncați inima în apa clocotită, adăugați mai multe frunze individuale în oală și blanch până când frunzele sunt moi și flexibile, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Îndepărtați frunzele individuale și scurgeți-le, apoi continuați până când toate frunzele sunt albite.
6
Scoateți inima, care acum ar trebui să fie complet gătită. Tăiați bine inima de varză și amestecați-o în umplutură. Preîncălziți cuptorul la 177°.pentru a asambla varza umplută, ungeți cu generozitate un bol din oțel inoxidabil adânc de 4 litri sau o caserolă rotunjită (ar trebui să aibă un diametru de 8 până la 9 inci). Aranjați frunzele de dafin într-un model de trifoi cu patru foi în fundul vasului. Aranjați cele mai mari 3 sau 4 frunze de varză, suprapuse, astfel încât să tapeteze vasul, cu capetele miezului la marginea vasului. Puneți suficientă umplutură pentru a acoperi treimea inferioară a frunzelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Așezați mai multe frunze de varză peste umplutură, asigurându-vă că frunzele acoperă în totalitate părțile laterale ale vasului și apoi așezați mai multă umplutură peste noul strat de frunze. Continuați procesul de stratificare până când umplutura este epuizată și/sau vă aflați la 1/2 inch de marginea vasului. Îndoiți orice frunze de varză care depășesc marginile bolului, apoi acoperiți partea superioară a umpluturii cu suficiente frunze de varză suprapuse pentru a sigila umplutura, înfășurând frunzele pe părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Așezați fâșiile de slănină deasupra varzei într-un model de roată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
9
Combinați 2 căni de stoc și vinul alb și turnați suficient din acest amestec pe părțile laterale ale bolului pentru a ajunge la aproximativ un centimetru de vârful varzei, adăugând mai mult stoc, dacă este necesar. (În acest moment, puteți acoperi și refrigera varza peste noapte. Va trebui să adăugați 20 de minute la timpul de coacere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Încălziți vasul la foc mediu până când lichidul începe să fiarbă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Scoateți de pe foc, așezați un cerc de hârtie pergament peste varză și sigilați vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Așezați vasul într-o tigaie de copt în cazul în care se revarsă sucuri.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Coaceți timp de 2 până la 2 1/2 ore, asigurându-vă că lichidul menține un foc mic; reglați temperatura cuptorului dacă căldura este prea mică sau prea intensă. Ungeți din când în când vârful varzei cu lichidul și adăugați mai mult stoc, dacă este necesar, astfel încât lichidul să rămână cel puțin la jumătatea părților laterale ale bolului. Varza se face când temperatura internă ajunge la 71°. pentru a face sosul, scoateți folia și pergamentul din varză. Manipulând vasul cu mănuși de cuptor sau suporturi pentru oale, turnați tot lichidul de fiert într-o cratiță și lăsați varza deoparte să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute. Degresați suprafața lichidului. Ar trebui să aveți cel puțin 2 căni. Dacă nu, adăugați mai mult stoc. Se amestecă roșiile, se aduce la foc mic și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
14
Se ia de pe foc, apoi se adaugă cimbru și crme frache (dacă se folosește). Pentru a desface varza, scoateți slănina, tocați-o și adăugați-o în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
15
Scurgeți orice lichid suplimentar în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
16
Așezați un platou mare și adânc cu susul în jos peste castron și răsturnați vasul pentru a desface varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
17
Se toarnă orice lichid din platou în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
18
Tăiați varza în pene cu un cuțit ascuțit și serviți cu sosul pe lateral. Bucătarii Notă: dacă frunzele de varză savoy nu se desprind ușor sau folosiți o varză verde standard, înmuiați frunzele albind întregul cap pentru a începe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Varză SavoyFrunze De Varză Savoy
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
19
Așezați capul în apa clocotită, cu miezul în jos și fierbeți timp de 10 minute. Rotiți miezul cu o furculiță mare robustă, scoateți varza din apă și răciți-o sub apă rece. Îndepărtați ușor cât mai multe frunze, pe rând, fără a le rupe sau, dacă este necesar, tăiați-le la capătul miezului pentru a le elibera. Repetați procesul până ajungeți la frunzele interioare Mici din inima varzei. Mai multe rețete de tarif francez pe Republica alimentară: singura rețetă Meunire a lui Katie Lee friptură de pui cu sos de usturoi Rețetă Tarte Flambe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
SoleSole

Ingrediente

4grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet proaspătpesmet proaspăt4Crustă: firimituri de biscuiți graham(1/2 băț) unt(1/2 băț) unt9creveți și cu vene1 cup. ceapă tocată1 cup. ceapă tocată1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi decojiți tocați măruntmorcovi decojiți tocați mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocată măruntțelină tocată mărunt8marifrunze de brustă, tulpini îndepărtate, albite în apă clocotită până se ofilesc, stoarse uscate și tocatefrunze de brustă, tulpini îndepărtate, albite în apă clocotită până se ofilesc, stoarse uscate și tocate4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de vită de casă sau bulion de pui conservat cu conținut scăzut de sodiu, plus mai mult, dacă este necesarstoc de vită de casă sau bulion de pui conservat cu conținut scăzut de sodiu, plus mai mult, dacă este necesar2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb sec (cum ar fi Vouvray)vin alb sec (cum ar fi Vouvray)2mari(parțial și)(parțial și)227ardei habenerocârnați ușori de fenicul Italian, scoși din carcasecârnați ușori de fenicul Italian, scoși din carcase1parmezan rascimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1Oreos dublu umplutcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1parmezan rasdressing lamaie piperdressing lamaie piper113ardei habenerocarne de vită sau carne de porccarne de vită sau carne de porc454ardei habenerocarne de vită măcinată (80% slabă)carne de vită măcinată (80% slabă)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpraz tocat, părți albe și verzi PALpraz tocat, părți albe și verzi PAL227ardei habeneroșuncă ușoară sau afumată, tăiată în zaruri de 1/2 inchșuncă ușoară sau afumată, tăiată în zaruri de 1/2 inch3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilconserve de roșii de prune italiene zdrobite sau piureconserve de roșii de prune italiene zdrobite sau piure9creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat1cap marevarză savoy (cel puțin 8 inci în diametru și aproximativ 2 1/2 lire sterline)varză savoy (cel puțin 8 inci în diametru și aproximativ 2 1/2 lire sterline)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiliaurt grecesc cu lapte integral sau smântânăiaurt grecesc cu lapte integral sau smântână32 linguri butte topit3-4 felii de slănină tăiate gros, tăiate pe jumătate transversal3-4 felii de slănină tăiate gros, tăiate pe jumătate transversal
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții9
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista