Varză În Stil Kimchi
Varza în stil Kimchi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 32. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 13 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sambal oelek, ceapă verde, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Kimchi De Varză, Kimchi De Varză Coreeană, și Kimchi de varză și morcov Napa.
Instrucțiuni
Rezervați 1/2 linguriță sare; pus deoparte.
Așezați varza într-un castron mare; presărați sarea rămasă peste varză, stropind între frunze. Se cântărește varza cu un bol mai mic umplut cu conserve.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 ore; scurgere. Clătiți bine varza sub apă rece; scurgere.
Scoateți frunzele de varză din miez; aruncați miezul.
Combinați 1/2 linguriță de sare rezervată, ceapă și ingredientele rămase într-un castron mediu.
Răspândiți amestecul de ridiche pe frunzele de varză; aranjați frunzele în straturi într-un recipient etanș de 1 litru, presând frunzele pentru a comprima amestecul. Frunzele superioare cu orice amestec de ridiche rămas. Acoperiți și refrigerați 1 săptămână. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni.