Varză verde și Quiche de curcan

Varză verde și Quiche de curcan
Verdeață Collard și curcan Quiche ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 499 calorii, 16g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, unt, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Verdeață Collard cu aripi de curcan afumate, Verdeață Collard cu curcan afumat și pâine de porumb din zară din cereale integrale, și Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se spală frunzele verzi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați tulpina lungă la baza fiecărei frunze; radeți cu grijă tulpina groasă rămasă. În cratiță de 2 litri, încălziți apa până la fierbere. Gatiti frunzele in apa clocotita aproximativ 3 minute sau pana se inmoaie usor; scurgere. Uscați frunzele cu prosoape de hârtie și aplatizați. Tăiați verdeața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
ApăApă
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
În castron mic, se amestecă împreună făină și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați în unt și scurtați, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Se amestecă oul și apa rece până când patiseria se agață. Forma într-o minge; aplatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Rulați între foi de hârtie cerată. Desprindeți foaia superioară. Transformați patiseria în farfurie de plăcintă de 9 inci sau tigaie de quiche; îndepărtați altă foaie. Apăsați marginea de patiserie cu furculiță pentru decorare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Aranjați verdeața și curcanul în coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Toată TurciaToată Turcia
7
Se presară cu 1 cană de brânză. Într-un castron mic, bateți ouăle, frișca, 1/2 linguriță sare și piperul, folosind furculița, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
BrânzăBrânză
PiperPiper
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnă în coajă.
9
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
10
Coaceți quiche 40 până la 45 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
11
Lăsați să stea 20 de minute.
12
Tăiați în pene. A se păstra acoperit la frigider.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista