Verdele Collard ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 187 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 325 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, zahăr, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 100%, care este mare. Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Varză Verde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.