Varză Umplută Maghiară

Varză Umplută Maghiară
Dacă doriți să adăugați mai multe Est-Europene rețete în cutia de rețete, varza umplută maghiară ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 431 calorii, 21g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită orez, sare, căței de usturoi și semințe de chimen. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Încercați Varză Umplută Maghiară, Rulouri De Varză Umplute Maghiare, și Varză Umplută În Stil Maghiar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți miezul din capul de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2
Se pune într-o cratiță mare și se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere; se fierbe până când frunzele exterioare se slăbesc din cap. Ridicați varza; îndepărtați frunzele înmuiate. Reveniți la apă clocotită pentru a înmuia mai multe frunze. Repetați până când toate frunzele sunt îndepărtate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Îndepărtați tulpina centrală dură din fiecare frunză. Puneți deoparte 12 frunze mari pentru rulouri; rezervați echilibrul pentru a fi folosit ca rețetă direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Puneți jumătate din varza murată într-un cuptor olandez; pus deoparte. Într-un castron, combinați carnea de vită, carnea de porc, orezul, sarea, piperul și oul. Într-o cratiță, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie. În picături, sotati ceapa si usturoiul pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Adăugați slănină și jumătate din amestecul de ceapă în amestecul de carne; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Așezați aproximativ 3 linguri pe fiecare frunză de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8
Rulați - vă, înfășurându-vă în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Așezați rulourile, cu cusătura în jos, pe varza murată în cuptorul olandez. Tăiați grosolan orice frunze de varză rămase; așezați peste rulouri. La amestecul de ceapă rămas, adăugați boia de ardei, cayenne, roșii, semințe de chimen, apă și varză murată rămasă. Gatiti pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
10
Se toarnă peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Se acoperă și se coace la 325 de minute timp de 1 oră și 45 de minute. Într-un castron mic, amestecați treptat făina în smântână. Se amestecă 1 până la 2 linguri lichid de gătit fierbinte; se amestecă bine. Lingură peste rulouri de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Coaceți, neacoperit, cu 15-20 de minute mai mult sau până când sosul este îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista