Varză umplută fără carne
Varză umplută fără carne este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 244 de calorii . Pentru 1,53 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită orez brun, varză, roșii conservate și supă de roșii condensată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 78% . Încercați Luni fără carne: Salată de varză Savoy cu Sumac, iaurt și mentă , Frunze de struguri umplute fără carne și Serios fără carne: Dovlecel umplut cu cușcuș israelian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți orezul și apa la fiert. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până când se înmoaie. Între timp, gătiți varza în apă clocotită până când frunzele exterioare se desprind ușor de pe cap. Pune deoparte 12 frunze mari pentru rulouri (se da la frigider varza ramasa pentru o alta utilizare).
Într-un castron mare, combinați crumblele de carne, ceapa, ardeiul, orezul fiert și jumătate din supă.
Tăiați nervura groasă din partea de jos a fiecărei frunze rezervate, făcând o tăietură în formă de V.
Pune 1/3 cană amestec de orez pe fiecare frunză de varză; se suprapun capete tăiate. Îndoiți părțile laterale, începând de la capătul tăiat.
Rulați complet pentru a cuprinde umplutura.
Răspândiți jumătate din sosul de roșii într-un 13 inchi. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Pune rulourile cu cusătura în jos în vas.
Într-un castron mic, combinați roșiile cu supa rămasă și cu sosul de roșii.
Se toarnă peste rulouri. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 40-45 de minute sau până când se înmoaie și varza se înmoaie.