Varză Umplută
Varza umplută este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 164 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 308 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de varză, sare și piper, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Rulouri De Varză / Golabki / Varză Umplută, Varză Umplută, și Varză Umplută.
Instrucțiuni
Puneți capul de varză în congelator și congelați peste noapte.
Scoateți din congelator, dezghețați și îndepărtați frunzele.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați carnea de vită, oul, ceapa, orezul, sarea și piperul.
Se amestecă bine. Luați o mână mică și formați-o într-o rolă mică sau o minge.
Așezați în centrul unei frunze de varză. Îndoiți părțile laterale ale frunzei și rotiți mingea în sus în frunză.
Așezați cusătura în jos în vasul de copt. Continuați până când toată umplutura este epuizată.
Se amestecă împreună supa cu o cutie de 1/2 apă; se toarnă peste varză umplută.
Coaceți descoperit la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră; ungeți des cu sosul.