Varza toscană cu lămâie, parmezan și hamsii albe este un pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $ 8.86 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 6996 calorii, 113g de proteine, și 463g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare kosher, parmezan, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Varză toscană cu lămâie, parmezan și hamsii albe, Lemon Parmezan Sauteed Kale & Fasole Albă, și Varza toscană a lui Emeril Lagasse și Ragu de fasole albă.
Instrucțiuni
1
Tăiați fundul la 2 inci de tulpinile de kale și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
2
Îndepărtați coastele centrale rulând un cuțit mic și ascuțit pe ambele părți ale coastei fiecărei frunze. Aruncați coasta și aruncați porțiunile de frunze într-un castron cu apă rece și clătiți-le bine. Natura lor nubbly lasă tot felul de colțuri pentru nisip sau bug-uri pentru a ascunde. Uscați-le bine și tăiați frunzele în panglici foarte subțiri stil chiffonade. Ar trebui să aveți 4 până la 5 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Puneți kale într-un castron mare.Prăjiți feliile de pâine într-un prăjitor de pâine până devin aurii. Rupeți-le în bucăți mici și pulsați-le într-un robot de bucătărie până când amestecul formează firimituri grosiere într-o varietate de dimensiuni și forme.Folosind un mortar și pistil pentru a bate usturoiul într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați 1/4 cană de brânză, 1/4 cană de ulei, suc de lămâie, coajă de lămâie, sare, fulgi de ardei roșu și bateți-le împreună. Puneți pansamentul peste kale și aruncați foarte bine pentru a combina bine, va fi destul de gros și va fi nevoie de multă aruncare pentru a acoperi frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Kale
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Lăsați slaw să stea cel puțin 5 minute și până peste noapte, apoi serviți acoperit cu pesmet, hamsii marinate, brânză suplimentară, un strop de ulei și felii de lămâie opționale.Serios fun FOODGreg Henry
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat