Varză Thoran(Varză Prăjită În Stil Kerala)
Varza Thoran (varza prajita in stil Kerala) ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 304 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână turmeric măcinat, frunze de curry, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 109 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Vendakka Thoran-Kerala Stil Okra se amestecă prăji - Onam Sadya s, varza thoran | cum se face varza thoran / thoran s, și Carne de porc fiartă în stil hawaian cu varză prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare cu capac, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați semințe de muștar reduceți căldura la mediu.
Adăugați frunze de curry și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt parfumate aproximativ 15 secunde.
Adăugați chillis și amestecați până când este parfumat, aproximativ cincisprezece secunde.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând continuu, până se înmoaie ușor, aproximativ 1 minut. În succesiune rapidă Adăugați pudrele de turmeric și chimen și amestecați energic pentru a vă asigura că condimentele nu ard, dar uleiul devine galben, aproximativ zece secunde.
Adăugați varza și sarea și amestecați prăjiți până când începeți să se ofilească, aproximativ 1 minut.
Puneți capacul și lăsați varza să gătească, amestecând ocazional, până se ofilesc, 7 până la 10 minute.
Scoateți capacul, dacă varza a eliberat apă, întoarceți căldura și uscați-o. Odată uscat, adăugați nuca de cocos rasă și amestecați până se amestecă bine în varză, aproximativ 30 de secunde. Condimentează după gust cu sare și servește fierbinte cu orez și daal, sau puris (pâine prăjită).