Varză roșie și mere

Varză roșie și mere
Varza roșie și merele este o fără gluten și vegan farfurie. O porție conține 281 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica mere tarta, sare, ulei vegetal, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 152 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor lingura remarcabil de 84%. Rețete similare sunt Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de Cilantro, Varza rosie cu mere, și Varza Rosie Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță de dimensiuni medii. Se amestecă varza și ceapa; se prăjește până se ofilesc. Se amestecă mărul și apa, sarea și piperul. Acoperiți și fierbeți aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă oțet și zahăr în amestec în timp ce degustați gustul dulce și acru dorit. Gatiti inca 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista