Varză Roșie În Stil German

Varză Roșie În Stil German
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza roșie în stil German. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 232 calorii. Dacă aveți oțet, varză, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Varză și fasole în stil German, Supă de varză roșie dulce și acră în stil German, și Salată De Varză Cremoasă Crocantă Cu Slănină În Stil German.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați măr și ceapă și sotati 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați varză și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3
Se amestecă împreună zahăr și următoarele 3 ingrediente; se presara peste varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Adăugați vin; acoperiți, reduceți focul și fierbeți, amestecând des, 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista