Varză roșie germană cu aragaz lent și coaste de porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați varza roșie germană cu aragaz lent și coaste de porc. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 437 calorii, 33g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,97 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, varză, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Coaste De Porc Polineziene Cu Aragaz Lent, Coaste De Porc Chinezești Cu Aragaz Lent, și Coaste de porc cu aragaz lent cu afine-balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 12 inci, gătiți slănină la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți slănina din tigaie într-un castron mare; rezervați picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați ambele părți ale coastelor cu sare și piper; gătiți în picături până se rumenesc. Între timp, amestecați varza, merele și ceapa în slănină în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(rezervati 1 Lingura)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Așezați coaste în aragaz, rezervând picături în tigaie. Puneți amestecul de varză peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se amestecă oțetul, sucul de mere și zahărul în picături în tigaie; se încălzește la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă peste coaste și amestec de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
(mequite, Hickory Sau Arin)
8
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore. Pentru a servi, folosiți lingura cu fante pentru a îndepărta amestecul de varză și coastele din aragaz.
Germană în meniu? Încercați să împerecheați cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.