Varză Roșie Cu Caise Și Oțet Balsamic
Varza roșie cu caise și oțet Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 194 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de conserve de caise, piper măcinat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ficat De Pui Cu Praz, Oțet Balsamic Și Caise Uscate, Varză roșie cu oțet balsamic și afine, și Rețetă de varză roșie înăbușită (cu măr, slănină și oțet Balsamic).
Instrucțiuni
Topiți untul sau margarina într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă, ienibahar și nucșoară; aruncați timp de 1 minut.
Se sotează până se acoperă bine, aproximativ 2 minute.
Adăugați conserve de caise și oțet. Aruncați până când sucurile sunt reduse la glazură și varza este crocantă, aproximativ 6 minute. Se condimentează cu sare și piper. Depozitați, acoperit, în frigider dacă faceți înainte.