Varză Roșie Caldă Caldă

Varză Roșie Caldă Caldă
Varza roșie caldă caldă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 97 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, oțet de cidru de mere, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu, Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de Cilantro, și Varză Sambharo / salată caldă de varză Gujarati.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și mărul în untul topit până când ceapa este translucidă și mărul este moale, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MărMăr
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Amestecați vinul, oțetul de cidru de mere, oțetul de vin roșu, zahărul brun, scorțișoara și nucșoara în amestecul de ceapă; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
CeapăCeapă
VinVin
3
Adăugați varza în amestecul de ceapă și amestecați pentru a acoperi; condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura și fierbeți până când varza s-a înmuiat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VarzăVarză
CeapăCeapă

Echipamente

DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista