Varză Prăjită Cu Usturoi
Varza prăjită cu usturoi este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 67 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, varză, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Hummus de usturoi prăjit de la Let Them Eat Kale, Varză Prăjită Cu Usturoi, și Hummus De Usturoi Prăjit.
Instrucțiuni
Aranjați rafturile cuptorului în centrul și treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți o tigaie mare de jeleu în cuptor timp de 5 minute.
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Așezați amestecul de varză pe tigaia fierbinte, întinzându-se cu o spatulă de silicon pentru a separa frunzele.
Coaceți la 425 timp de 7 minute. Se amestecă varza.
Coaceți încă 5 minute sau până când marginile frunzelor sunt crocante și varza este fragedă.
Puneți kale într-un castron mare.
Stropiți cu oțet; aruncați pentru a combina.