Varză Prăjită Cu Chili

Kale prăjită cu Chili necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 60 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, kale, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 481 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi Kale Enchiladas vegetariene cu sos de Chili prăjit, Cartofi Kale Enchiladas vegetariene cu sos de Chili prăjit, și Kale, varză de Bruxelles și salată de recoltare de cartofi dulci prăjiți.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați varza într-un bol mare de amestecare și stropiți cu uleiul de măsline. Aruncați până se acoperă uniform, apoi presărați cu pudra de chili și sarea kosher și aruncați din nou.
Întindeți varza condimentată pe o foaie de copt.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute, apoi amestecați varza și continuați să prăjiți până când marginile devin maronii și puțin crocante, 5 până la 8 minute.