Varză-Orez Caserola

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Caserola de varză-orez ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, ulei de măsline, varză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de varză și orez, Caserola De Orez Cu Varză Fără Grăsimi, și Caserola cu rulou de varză – rulourile de varză pot dura timp pentru a face, de ce să sacrificăm acea aromă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se adauga varza si ceapa; saut 1 minut.
Adăugați apă și următoarele 4 ingrediente (apă prin sare); aduceți la fierbere.
Adăugați orez și coacăze; lingură într-un vas de copt de 11 x 7 inci. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când orezul este fraged.