Varză Murată Lentă
Varza murată lentă este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 18 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, sare de murat, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Varză murată și cârnați cu aragaz lent, Carne de porc și varză murată, și Supă De Varză Murată Gătită Lent.
Instrucțiuni
Înjumătățiți varza prin miez și tăiați grosolan miezul. (Puteți tăia subțire, dacă preferați; asigurați-vă doar că feliile au aceeași dimensiune, astfel încât să fermenteze uniform.) Pe măsură ce feliați, puneți varza într-un castron mare, stropind și aruncând periodic cu puțină sare și condimente până când ați folosit toată sarea și condimentele și ați adăugat toată varza. Cu mâinile, crăpați și aruncați varza condimentată timp de aproximativ 10 minute. Va începe să ofilească și să scurgă sucuri.
Împachetați varza cât mai strâns posibil într-un 1-gal sterilizat. borcan de sticlă cu gură largă, tamponând varza tare cu o lingură de lemn până când sucurile se balonează pentru a acoperi doar varza.
Se toarnă aproximativ 3 căni de apă într-un 1-gal. pungă de plastic resigilabilă (nu sigilați); apoi închideți punga într-o a doua pungă (încă nu sigilați). Puneți pungile pe varză, sigilați-le, astfel încât să scufunde varza și să formeze un strat etanș. Apoi sigilați pungile. Acoperiți borcanul cu un strat dublu de pânză de brânză sau un prosop de ceai și fixați-l cu o bandă de cauciuc în jurul jantei.
A se păstra într-un loc întunecat la o temperatură cuprinsă între 60 și 7
Apăsați varza la fiecare 2 până la 3 ore pentru restul zilei pentru a o încuraja să elibereze mai multă saramură.
Verificați kraut la fiecare 2 zile, îndepărtând orice gunoi de pe suprafață, clătind pungile umplute cu apă, dacă este necesar, și tamponând din nou varza până când saramura se bulează pentru a acoperi suprafața. Dacă saramura se scufundă sub nivelul de varză, adăugați suficientă saramură suplimentară (1 1/2 linguriță. sare dizolvată în 1 cană de apă) pentru a acoperi varza.
Gustați varza murată după 5 zile pentru a vedea dacă este gata. Dacă vă place, puneți capacul și răciți. Pentru o aromă zingier, lăsați-o să se dezvolte până la 4 săptămâni înainte de răcire. Sauerkraut păstrează, răcit și scufundat în saramură, până la 6 luni.