Varză murată de chimen
Varza murată cu chimen este un aperitiv fără gluten, fără lactate și 30 de aperitive. O porție conține 62 de calorii, 2 g de proteine și 3 g de grăsimi. Această rețetă servește 20. Pentru 45 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, semințe de chimen, borcane cu varză murată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 21%. Rețete similare includ varză murată cu gin și chimen, varză murată de casă cu chimen și mere și varză murată cu slănină, cartofi și chimen.
Instrucțiuni
Într-un 5-qt. Cuptor olandez, gătiți slănină și ceapa timp de 8-19 minute sau până când ceapa este maro aurie. Se amestecă varza murată și chimenul.
Adaugă apă; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore, amestecând din când în când.
Adăugați cartofi. Gatiti 20 de minute sau pana cand cartofii sunt fragezi.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano]()
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.