Varză Murată Bavareză
Varza bavareză ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 1 porții cu 474 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $5.33 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați fructe de ienupăr, vin, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Pâine Bavareză Cu Varză Murată, Cotlete de porc bavareze și varză murată, și Carne de vită și varză murată în stil bavarez cu aragaz lent sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți varza murată într-o oală.
Adăugați vin, ceapă, măr, boabe de ienupăr, sare, piper și ulei. Aduceți la foc mic și lăsați să fiarbă timp de 30 până la 45 de minute, până când ceapa este moale.