Varză lipicioasă cu struguri și nuci
Varza lipicioasă cu struguri și nuci este o fără gluten și lacto ovo vegetarian garnitură. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 184 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 46 ar spune că a lovit locul. Un amestec de iaurt grecesc, mentă, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Varză De Bruxelles Prăjită Și Struguri Cu Nuci, Varză de Bruxelles prăjită cu struguri și nuci, și Struguri murati cu nuci.
Instrucțiuni
Fierbeți o tigaie mare cu apă și adăugați mugurii. Se fierbe timp de 8 minute sau până când este gătit, dar nu ud.
Se scurge, se răcește, apoi se înjumătățește. Poate fi răcit până la 24 de ore.
Topiți gemul de smochine și oțetul balsamic împreună într-o tigaie mare sau wok. Când clocotiți, adăugați mugurii și prăjiți până încep să se caramelizeze. Coborâți focul și adăugați strugurii, apoi gătiți încă câteva minute până când strugurii sunt fierbinți și se înmoaie.
Adăugați nucile și condimentele, apoi răsturnați într-un vas de servit.
Se amestecă iaurtul și menta tocată și se toacă peste mugurii fierbinți.
Se ornează cu câteva frunze de mentă în plus.