Varză Leneșă Neumplută

Varză Leneșă Neumplută
Varza leneșă ne-umplută este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 733 calorii, 47G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez brun cu bob scurt, varză, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Această rețetă de la Go Dairy Free are 10 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Caserolă De Varză Umplută Leneșă, Golumpki de bucătar leneș (varză umplută), și Caserolă De Varză Umplută Super Ușoară Și Leneșă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un fund larg pot.In un procesor de alimente, se pisa grosolan ceapa, telina, mere și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă amestecul măcinat în oală și se sotează până devine translucid.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se adaugă carnea și se mai sotează câteva minute, amestecând, până nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați toate ingredientele rămase și aduceți la fierbere.Reduceți flacăra la mediu și gătiți, acoperită, 1 oră sau puțin mai mult, până când varza este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
5
Transferați pe un platou și serviți fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista