Varză La Grătar I

Varză La Grătar I
Varza la gratar s-ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 106 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica cub de gheata, varza, sare și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Sandvișuri de porc la grătar cu chutney de prune la grătar și salată de varză, Varză La Grătar, și Varză La Grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Feliați vârful capului de varză, astfel încât să stea plat cu partea cu miez în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
3
Așezați untul, cubul de gheață și usturoiul în gaura în care era miezul. Condimentează cu sare și piper. Înfășurați bine cu folie, sigilând în partea superioară a capului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
UntUnt
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați miezul de varză înfășurat cu fața în jos direct pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
5
Lăsați să gătească timp de 25 până la 30 de minute sau până se înmoaie. Feliați în pene și serviți.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista