Varză la grătar cu usturoi, ardei iute și slănină

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da varza la gratar cu usturoi, ardei iute și slănină un try. O porție conține 23 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 35. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Cod negru la grătar cu usturoi prăjit și ardei iute, Pește întreg la grătar cu usturoi crocant și ardei iute roșu, și Kale cu usturoi și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, albiți varza până când este doar fragedă, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și stoarceți ușor excesul de apă. Ștergeți varza uscată și transferați-o într-un castron.
Adăugați uleiul vegetal, usturoiul și chile, condimentați cu sare și piper și aruncați bine pentru a acoperi.
Într-o tigaie, gătiți slănina la foc moderat, amestecând, până când este crocantă, 5 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați un inel cu formă de arc de 10 inci (nu partea de jos) pe grătar pentru a conține varza. Îndepărtați cu grijă calea în interiorul inelului, apăsând în jos pentru a forma un strat uniform. Grătați până se carbonizează ușor pe fund, 3 minute. Cu cleștele, întoarceți varza și grătați pe cealaltă parte timp de 3 minute. Alternativ, grătați varza pe o tigaie perforată pentru grătar, aruncând ocazional.
Transferați varza într-un bol și aruncați imediat cu slănina, uleiul de măsline, coaja de lămâie și sucul de lămâie; condimentează cu sare.