Varză Indiană Cu Rețetă Crocantă Și Crocantă De Năut

Varză Indiană Cu Rețetă Crocantă Și Crocantă De Năut
Varza indiană cu rețetă crocantă și crocantă de năut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Această rețetă este plăcută de 121 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de sare, apă pentru a scufunda și acoperi un centimetru deasupra suprafeței, secțiune de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Varză indiană cu năut crocant și crocant, Rețetă Indiană De Varză Condimentată Și Năut, și Năut Condimentat Indian Crocant.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. David & Nadia Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista