Varză Indiană Condimentată

Varză Indiană Condimentată
Rețeta de varză indiană condimentată este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 67 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 62 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pastă de usturoi, sare, pastă de ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Varză condimentată indiană cu curmale, Varză Pappu-varză în stil indian de Sud Dal-varză s, și Varză Verde Indiană pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista